OVAM ecodesign.link

CALL FOR CLIPS Design Platform Vlaanderen Overzicht Volgende

29/07/2014
profielfoto_design_platform_vlaanderen2

Design Platform Vlaanderen promoot ontwerp van eigen bodem in binnen- en buitenland! Om de essentie van Vlaams design te visualiseren, ontwikkelt het platform een filmpje dat tijdens de Biënnale Interieur wordt voorgesteld en daarna intensief wordt ingezet tijdens projecten in binnen- en buitenland. Jouw product, service of concept kan in het filmpje figureren!

Ben je productdesigner, industrieel ontwerper, grafisch vormgever, modeontwerper, ecodesigner, social designer, serviceontwikkelaar of nog een ander type designer gevestigd in Vlaanderen? Heb je een (of meerdere) product(en), concept(en) of service(s) die je in een filmpje zonder geluid van maximum 7 seconden kan tonen? Haal dan je smartphone boven, open een Vine* account en stuur de link naar je Vine filmpje(s) voor 5 september naar jasmijn.verlinden@ffi.be. Een communicatiebureau zal een selectie van clips monteren tot één dynamisch filmpje dat de veelzijdigheid weergeeft van Vlaams design! De geselecteerden worden op het einde van het filmpje duidelijk vermeld en zijn verzekerd van visibiliteit tijdens een reeks DPV activiteiten in binnen- en buitenland waarop het filmpje getoond zal worden.

vine (Large)

* Vine is een zeer gebruiksvriendelijke mobiele app van Twitter voor iOS, Android en Windows phone waarmee je een webvideo van 7 seconden kan maken die via de app zelf of via Twitter, Facebook en e-mail gedeeld kan worden. Meer info op https://vine.co/