OVAM ecodesign.link

Sustainable Innovation Tour Vorige Overzicht Volgende

13/10/2015
Beeld Sustainable Innovation Tour logo Flanders DC

Kan jouw bedrijf aan de slag met duurzaamheid? Kan jouw onderneming naast economisch, ook een ecologische of sociale meerwaarde leveren?

Ontdek het antwoord op deze en vele andere vragen rond duurzame innovatie en ecodesign, op de Sustainable Innovation Tour op 27 november. Voor deze inspiratie-dag slaan Flanders DC en OVAM de handen in elkaar. Het wordt een tocht doorheen Vlaanderen met een dubbel doel. Enerzijds leer je van inspirerende voorbeelden van goede cases uit Vlaanderen. Anderzijds zetten we je op weg om ook in jouw bedrijf duurzaam te innoveren.

Tijdens de Sustainable Innovation Tour kom je in contact met 50 andere innovatieve ondernemers uit verschillende sectoren. Je wisselt kennis en ervaringen uit. Bovendien helpen de experts van Flanders DC en OVAM je vooruit met creatieve oefeningen en kritische vragen.

Op het einde van de dag neem je minstens 1 concreet nieuw idee mee naar huis waarmee je verder aan de slag kan.

 

Praktisch

De tour start 's ochtends om 9 uur tegelijkertijd op drie verschillende plaatsen: Gent, Antwerpen en Hasselt. Van daaruit nemen we je de hele dag mee op tocht. In de namiddag ontmoet je alle deelnemers uit heel Vlaanderen op een centrale locatie. We zorgen ervoor dat je 's avonds weer tegen 18 uur op het vertrekpunt bent.

Flanders DC en OVAM zorgen voor ontbijt, lunch en receptie achteraf. Treintickets voor de duurzame verplaatsing onderweg zijn ook in de prijs inbegrepen.

Prijs bedraagt 49 euro. 

Inschrijven kan via www.flandersdc.be/nl/sustainableinnovation